تازه ها

جدید ترین اخبار دنیا

تازه ها

جدید ترین اخبار دنیا

۲۷آبان

موسیقی به رنگ اپل

سه شنبه, ۲۷ آبان ۱۳۹۳، ۱۲:۵۲ ق.ظ

 

همیشه وقتی به مقوله موسیقی فکر می‌کنیم حدس‌ها و گمان‌های بسیاری در پیش روی ما برای انتخاب محصولی مطمئن برای گوش دادن به موسیقی در پیش روی ما قرار خواهد گرفت، هرچند که این روزها با پیشرفت گوشی‌های موبایل و اضافه شدن قابلیت‌های فراوان نیاز به پخش کننده موسیقی قابل حمل کمتر شده است اما نمی‌توان این نیاز را برای همیشه نادیده گرفت، گوشی‌های موبایل با این که می‌توانند پخش کننده های قدرتمندی باشند اما به دلیل ضعف شایع شارژ دهی گزینه مطمئنی محسوب نخواهند شد. مقایسه ساده میان یک پخش کننده قابل حمل معمولی با پرچم‌داران امروزی گوشی‌های موبایل به سادگی گویای این امر است، پس شاید بهتر باشد برای گوش دادن به موسیقی تا زمانی که گوشی‌های موبایل به بلوغی نسبی برسند گزینه ای مطمئن‌تر داشته باشیم. امروز با ما همراه باشید در نگاهی جدی‌تر به یکی از این پخش کننده های قابل حمل دوست داشتنی که با نشان اپل همراه است.
از آغاز تولید اولین نسل از آی‌پاد شافل تا به امروز کمتر از ده سال می‌گذرد و در این میان چهار مرتبه اپل دست به تغییر زده است تا سرانجام در سپتامبر 2010 چهارمین نسل کوچک‌ترین آی‌پاد خود را معرفی کرد. چهار تغییر در کمتر از پنج سال و سرانجام تولید چند ساله یک محصول بدون تغییری ویژه نشان از وضعیت آرمانی این پخش کننده کوچک دارد.



طراحی و ساخت


مانند همیشه محصولات اپل نشانه‌ای مناسب از کیفیت ساخت بوده اند، بدنه آلومینیومی تقریبا یکپارچه که شمایل تقریبی یک مربع را آشکار می‌کند. می‌گوییم تقریبا چرا که اپل با سماجتی همیشگی سعی داشته است با 2.6 میلی‌متر اختلاف در اضلاع از مربع بودن فاصله بگیرد تا همانند سه نسل گذشته خود این محصول را یک مستطیل تولید کرده باشد. این مربع دوست داشتنی که با رنگ‌هایی جذاب رنگ گرفته است در گوشه ها سطحی کاملا خمیده دارد که بی شباهت به ابتکار به ظاهر ساده خمیدگی در تازه‌ترین آیفون نیست. اما در بالا و پایین با برش‌های تند و تیز حس قاطعیت زیادی را القا می‌کند.
وقتی در آغاز سال 2005 اولین نسل از آی‌پاد رونمایی شد استفاده از دکمه ای سه حالته کمی عجیب به نظر می‌رسید با این که در عین حال کارآمد بود هرچند در حال حاضر همچنان کارآمد است اما تکراری بودن آن موجب تعجب است، در سطح بالایی این پخش کننده همچنان همین دکمه سه حالته در کنار دکمه  استفاده از راهنمای صوتی و ورودی جک 3.5 میلی متری قرار گرفته است.
کلیدی‌ترین بخش این پخش کننده که کنترل‌گر های پنج‌گانه موسیقی را تشکیل می‌دهند شبیه یک دایره شکل گرفته اند. دایره ای طلایی برای اپل که از 2001 تا به حال تکرار شده است و آنقدر ساده و منطقی به کار گرفته شده است که نیازی به تلاش برای به خاطر سپردن آن نخواهید کرد. در پشت این محصول نیز از دومین نسل تا به اینجا گیره ای همجنس بدنه قرار دارد که نکته ای بسیار مثبت برای این پخش کننده محسوب می‌شود. زمان‌های زیادی است که به همراه داشتن یک پخش کننده موسیقی اتفاق خوشایندی است اما معمولا به دلیل اندازه بزرگ و مشکلاتی ساده نمی‌توان از موسیقی لذت برد. تنها نکته غیر معمولی در مورد این محصول گنجایش نسبی آن است.



بیرون از جعبه

سادگی یکی از ویژگی‌های همیشگی محصولات اپل در بسته بندی است، سادگی که همواره با دقت و احترام همراه می‌شود. بسته بندی شیشه مانند این محصول که مدت‌هاست در حال تکرار است حاوی یک کابل USB است که به جک 3.5 میلی‌متری صدا ختم می‌شود که در نوع خود بسیار قابل توجه است، چرا که تولید کنندگان کمی وجود دارند که از جک 3.5 میلی‌متری به عنوان درگاه USB استفاده کرده اند. به انضمام یک هدفون. این تمام محتویات این بسته بندی است.
هدفون عرضه شده در بسته بندی این محصول همانند سری‌های آیفون 4  و 4S بسیار ساده به نظر می‌رسد و در عین حال راحتی ویژه ای در استفاده دارد، این هدفون که سفید رنگ است و با روکش‌های ابری قابل شست و شو احاطه شده است صدای خوبی را ایجاد می‌کند که متاسفانه چندان بلند نیست و اگر از آن دسته افراد هستید که عادت به شنیدن صدای بسیار بلند دارید به فکر هدفونی جایگزین باشید. این هدفون با امپدانس 32 اهمی خود در بازه 20 تا 20000 هرتز پاسخ گو است.
برای استفاده از این پخش کننده موسیقی شما نیاز مبرم به استفاده از iTunes اپل دارید. رابط نرم‌افزاری که تمامی مخاطبان اپل به نوعی برای جا به جایی فایل‌های خود از آن استفاده می‌کنند. مانند همیشه مهم‌ترین فرمت قابل استفاده AAC است که تا کیفیت320 Kbps قابل پشتیبانی است و مهم‌ترین فرمت دیگری که به آن می‌توان اشاره کرد MP3 با همین کیفیت است. زبان‌هایی که قادرید از آن برای دانستن جزئیات موسیقی استفاده کنید در عین تنوع 29 گانه بدون پشتیبانی از زبان فارسی همچنان برای مخاطبینی که تسلطی به سایر زبان‌ها ندارند چندان کارآمد به نظر نمی‌رسد. در نتیجه امکان راهنمای صوتی چندان ویژه به نظر نمی‌رسد، ای کاش اپل نگرش ژرف‌تری داشت و دامنه زبان‌های موجود را افزایش می‌داد.



باتری

یکی از جدی‌ترین مقولات مورد توجه در مورد وسایل پیشرفته امروزی امکان استفاده مداوم از آن‌ها است، نکته ای که در استفاده از گوشی‌های موبایل هوشمند بسیار حائز اهمیت و است و تعداد زیادی از تولیدات امروزی با وجود امکانات گسترده در آن خوب عمل نکرده اند. این روزها اگر یک گوشی موبایل قادر باشد تا یک روز کامل شارژ داشته باشد مناسب به نظر می‌رسد. در حالی که اگر روزانه دو ساعت به موسیقی گوش فرا دهید به سادگی تا یک هفته شارژ خواهید داشت. از این منظر این محصول بسیار خوب عمل کرده است.
در زمینه شارژ مجدد اما اپل چندان خوب ظاهر نشده است، برخلاف ادعای کمپانی سازنده در مورد شارژ شدن سریع 80 درصدی ظرف دو ساعت باید اذعان داشت که واکمن های سونی این روزها قادرند تا با صرف 3 دقیقه زمان شارژ لازم برای پخش یک ساعت موسیقی را داشته باشند! در نتیجه اعداد و ارقام اپل این بار چندان جذاب نیستند.



جمع بندی

استفاده از یک پخش کننده موسیقی بسیار خوش ساخت با حافظه محدود که بسیار ساده و کارآمد است و شارژ دهی مناسبی دارد می‌تواند در کنار گوشی‌های موبایل هوشمند گزینه ای باشد که کمبود های فراوانی را به سادگی جبران کند. هرچند اصرار اپل در استفاده از iTunes برای جا به جایی اطلاعات برای همه خوشایند نیست.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۸/۲۷
shahin zare

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی